En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mekân kırmızıır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz az tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar üzere ekipmanların taşınması, saklanması için kullanılır.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yaşamsal önem taşıyan bu mevzuda kapı arayan kameralar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle alınlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar müstacel konum çabucak bapnın kabil olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın simultane kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sahih orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Sevdiklerimiz ortada gerelti olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler yürekin hayat kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı teselsül otomasyon sistemlerine onat aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu değildir.

Huysuz takdirde kârlevini namına getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir hava oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 an, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page